Anslut min Websites + Marketing-webbplats till en domän i mitt konto

Anslut din webbplats till en domän som du redan äger och som finns i samma GoDaddy-konto som din webbplats.

Andra alternativ inkluderar:

OBS! Kostnaden för värdtjänster för din webbplats skiljer sig från kostnaden för din domän . Om du har en gratis provperiod måste du registrera dig för en betald plan. Jämför planer och priser .

1. Gå till produktsida för GoDaddy.
  2. Bläddra till Websites + Marketing och välj Hantera bredvid webbplatsen för att öppna din webbplats.
  3. Välj Redigera webbplats eller Redigera sajt för att öppna Hemsideprogram.
  4. Välj Inställningar.
  5. Välj Hantera bredvid ditt domännamn.
  6. Om du blir ombedd väljer du Jag äger redan en domän .
  7. Välj Välj en domän eller Ändra min domän .
  8. Välj önskad domän i listan eller ange din domän och ditt tillägg utan www framför. Ange till exempel mycoolsite.com inte www.mycoolsite.com.
  9. Välj Fortsätt .
  10. Kontrollera att domänen är korrekt och att det är det valda alternativet. Välj sedan Spara & Publicera eller Spara . Dina ändringar kommer inte att synas för andra förrän du publicerar.

Anslutningen till din GoDaddy-domän tar vanligtvis några minuter men kan ta upp till 72 timmar.