Ange e-postdestination för min domän i ett annat GoDaddy-konto

För att konfigurera din Microsoft 365-e-postadress på en domän i ett annat GoDaddy-konto måste du lägga till och ändra DNS-poster så att domännamnets e-post pekar mot Microsoft 365.

De värden du behöver för varje ny post finns på sidan Microsoft 365 Ställ in e- postmål när du har bekräftat att du äger domänen .

1. Logga in på ditt andra GoDaddy-kontos domänkontrollcenter .
  2. Välj ditt domännamn.
  3. I avsnittet Ytterligare inställningar väljer du Hantera DNS .
  4. Under Lägg till poster väljer du LÄGG TILL . Använd rullgardinsmenyn för att lägga till följande:
    • TXT-post : Välj TXT , ange informationen vi visar i ditt Microsoft 365-konto och Spara .
    • CNAME : Välj CNAME , ange informationen vi visar i ditt Microsoft 365-konto och Spara .
    • MX-poster : Välj MX , ange informationen vi visar i ditt Microsoft 365-konto och Spara .
    • SRV-poster : Välj SRV , ange informationen vi visar i ditt Microsoft 365-konto och Spara .

Relaterade steg

• Be GoDaddy kontrollera dina nya DNS-inställningar genom att logga in på ditt konto och välja Jag har uppdaterat de här inställningarna. Kolla, tack! Du får ett e-postmeddelande när din Microsoft 365-adress är redo.
  • Konfigurera sedan din e-post på dina enheter .