Ange din budget

Steg 1 i Domänmäklartjänsten: en köpares färdplaner .

Börja din domän Broker service äventyr genom att förse oss med några detaljer för din verksamhet.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj Köp och sälj från den översta menyn och välj sedan Domänmäklartjänst .
  3. Ange din budget i det angivna fältet. Det här är det belopp du vill investera på domänen och du kan ändra det senare om du behöver det.
  4. Välj ett alternativ för hur du ska använda ditt domännamn.
  5. Välj den bästa tiden för din mäklare att ringa dig.
  6. När du är nöjd med dina val väljer du Spara .