Ändra mitt telefonnummer för tvåstegsverifiering

För att ändra ditt telefonnummer för tvåstegsverifiering måste du ta bort det befintliga telefonnumret från ditt konto. Sedan kan du lägga till det nya numret.

Obligatoriskt: Om du inte har tillgång till den enhet du använde när du konfigurerade tvåstegsverifiering kan du läsa Stänga av tvåstegsverifiering och följa stegen under Jag har inte tillgång till den enheten (eller en reserv).
  1. Följ stegen i Stänga av tvåstegsverifiering för att ta bort det befintliga numret.
  2. Följ stegen i Aktivera tvåstegsverifiering för att lägga till ditt nya nummer.