Lägg till en maskinvarusäkerhetsnyckel för 2-stegsverifiering

För bästa tillgängliga kontosäkerhet konfigurerar du en maskinvarusäkerhetsnyckel för 2-stegsverifiering (2SV). Vi har stöd för USB- eller Bluetooth-aktiverade nycklar som uppfyller FIDO U2F-standarden, såsom många YubiKeys eller Google Titan.

OBS! Om du använder en säkerhetsnyckel behöver du en reservmetod så våra GoDaddy-guider kan verifiera din identitet. Vi guidar dig igenom stegen för att konfigurera en autentiseringsapp eftersom den är säkrare än sms.

1. Gå till ditt GoDaddy Inloggning & PIN-kod sida. Du kan uppmanas att logga in.
  2. Under 2-stegsverifiering väljer du Lägg till verifiering .
  3. Välj Säkerhetsnyckel och sedan Nästa . Ha din säkerhetsnyckel i närheten, men anslut den inte än.
    välj säkerhetsnyckel
  4. Välj Nästa och följ sedan anvisningarna på skärmen. När vi har verifierat din nyckel visas ett lyckat meddelande.
  5. Välj Lägg till säkerhetskopia .
  6. Välj Authenticator-appen och sedan Nästa .
  7. Följ instruktionerna för att installera en app på din telefon och skanna streckkoden. Välj Nästa .
  8. Ange den sexsiffriga koden och autentiseringsnamnet . Välj Nästa . När vi har verifierat din autentiseringsapp visas ett lyckat meddelande.

Mer information

OBS!

All 2SV-felsökning är på.