Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ändra min e-postadress för återställning

Ändra den e-postadress som kan få en lösenordsåterställning. Om du konfigurerar Microsoft 365 för första gången lägger du till en e-postadress för återställning istället.

1. Logga in på din E-post och Office-kontrollpanel.
  2. Om du är kontoägare väljer du Hantera bredvid e-postadressen. Annars fortsätter du till nästa steg.
  3. Under Kontoinformation väljer du Redigera . (Om du inte har något återställningsmeddelande väljer du Lägg till återställnings-e-post .)
  4. Ange din återställnings-e-postadress och välj Spara .

Du får en bekräftelse på att din återställnings-e-postadress har uppdaterats.