Ändra lösenordet för min Microsoft 365-e-postadress på E-post och Office-kontrollpanelen

Som GoDaddy-kontoinnehavare och/eller administratör för ditt Microsoft 365-e-postpaket kan du ändra ditt eget lösenord från E-post och Office-kontrollpanelen.

Om du inte är kontoinnehavaren eller administratör kan du skicka ett e-postmeddelande för lösenordsåterställning till dig själv från inloggningssidan för Microsoft 365 om du har angett en återställnings-e-postadress.

Du kan titta på ett kort videoklipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Gå till avsnittet Användare och välj Hantera bredvid din e-postadress.
  3. Under Hantera ska du välja Lösenord.
  4. Ange ett nytt lösenord och ange det igen i Bekräfta lösenord.
  5. Välj Spara. Det kan ta upp till 30 minuter innan ändrade lösenord uppdateras.

Visa mig