Ändra layout för en sida eller ett inlägg i WordPress

Det finns tillfällen när ett temas layout inte uppfyller behoven hos din sida eller ditt inlägg, t.ex. när en bild eller en textruta skulle se bättre ut om den flyttades åt vänster eller höger. Från och med WordPress 4.7 kan du ändra temats CSS i WordPress enligt följande.

OBS! Att göra CSS-ändringar är kopplat till det tema du använder. Om du ändrar ditt tema kommer dina anpassade CSS-ändringar inte längre att vara aktiva.

1. Logga in på WordPress
  2. Klicka på menyn Utseende på vänster sida.
  3. Välj Anpassa .
  4. Från menyn väljer du Ytterligare CSS .
  5. Menyn ersätts med det anpassade CSS-redigeringsfältet där du kan lägga till dina CSS-ändringar.

OBS! Ändringarna träder i kraft direkt i anpassningsgränssnittet när de har angetts.

6. När du har anpassat anpassningen av CSS klickar du på knappen Publicera för att göra ändringarna live.

Mer information

För detaljerad information om WordPress-genererade CSS-klasser, se WordPress.org Codex: CSS .