Redigera en SPF-post

Redigera en befintlig SPF-post , en typ av TXT-post, på din domän för att ändra dina e-postleveransregler. SPF-poster hjälper dig att identifiera vilka e-postservrar som får skicka e-post åt din domän.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS under Ytterligare inställningar .
  4. Välj Redigera bredvid TXT (SPF) -posten du redigerar. Kom ihåg att SPF-poster är en typ av TXT-post.
  5. Redigera uppgifterna för din SPF-post:
    • Namn : Värdnamnet för posten. Skriv @ för att lägga till SPF-posten på din rotdomän eller ange ett prefix, t.ex. e- post .
    • Värde : Den SPF-regel som ska tillämpas. Ange till exempel v = spf1 mx -all för att ange att e-postmeddelanden är tillåtna från din e-postserver och inga andra. SPF-poster måste ha färre än 512 tecken och endast UTF-8-tecken stöds.
    • TTL: Hur länge servern ska cacha information. Standardinställningen är 1 timme.
  6. Välj Spara för att slutföra ändringarna.

De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.