Gå direkt till huvudinnehållet

GoDaddy Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Ändra en e-postadress för en annan WordPress-användare

Som WordPress-administratör kan du ändra en annan användares e-postadress. Det här är användbart om de inte kan logga in på WordPress eller får e-postmeddelandet för lösenordsåterställning.

OBS! De här stegen förutsätter att du kan logga in som WordPress-administratör.

  1. Logga in på WordPress
  2. Klicka på länken Användare i verktygsfältet Admin
  3. Klicka på den användare du vill uppdatera
  4. Ändra e-postadressen i avsnittet Kontaktinformation
  5. Rulla längst ner på sidan och klicka på Uppdatera profil

Mer information