Ändra en CAA-post

En CAA-post (Certification Authority Authorization) är en DNS- post som anger vilka certifikatutfärdare som får utfärda SSL-certifikat för en domän. När ett certifikat utfärdas måste alla offentligt betrodda certifikatutfärdare kontrollera och respektera CAA-poster. CAA-poster är avancerade DNS-inställningar som du kan redigera när som helst.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Gå till Ytterligare inställningar och välj Hantera DNS.
  4. sidan DNS-hantering väljer duredigera dns-pennikonen pennikonen bredvid CAA-posten som du behöver redigera.
  5. Redigera uppgifterna för din CAA-post:
    • Namn : Domänen eller underdomänen för CAA-posten. Skriv @ för att peka posten direkt mot ditt domännamn.
    • Flaggor : Ett osignerat heltal mellan 0–255.
    • Tagg : En ASCII-sträng som representerar identifieraren för egenskapen som representeras av posten. Detta anges vanligtvis som issue , issuewild eller iodef , beroende på dina specifika krav.
    • Värde : Värdet som är associerat med den valda egenskapstaggen.
    • TTL: Hur länge servern ska cacha information. Standardinställningen är 1 timme.
  6. Välj Spara för att spara dina ändringar.

Det kan ta upp till 48 timmar innan dina ändringar börjar gälla globalt.

Relaterade steg

• Bristen på CAA-poster medger normal utfärdande av obegränsat certifikat och närvaron av en enda tom utfärdande- tagg förhindrar all utfärdande av certifikat.
  • Ta bort eller lägg till en CAA-post när som helst.