Redigera en CAA-post

CAA-poster (Certification Authority Authorization) används i din DNS-zonfil för att ange vilka certifikatutfärdare som får utfärda SSL-certifikat för en domän. När ett certifikat utfärdas måste alla offentligt betrodda certifikatutfärdare kontrollera och respektera CAA-poster. Information om CAA-post finns hos din SSL-leverantör.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS under Ytterligare inställningar .
  4. Välj Redigera bredvid den CAA-post du redigerar.
  5. Ange uppgifterna från din SSL-leverantör för din CAA-post:
    • Namn : Domänen eller underdomänen för CAA-posten. Skriv @ för att lägga CAA-posten på din rotdomän.
    • Flaggor : Ett osignerat heltal mellan 0 & ndash; 255.
    • Tagg : En ASCII-sträng som representerar identifieraren för egenskapen som representeras av posten. Detta anges vanligtvis som issue , issuewild eller iodef , beroende på dina specifika krav.
    • Värde : Värdet som är associerat med den valda egenskapstaggen.
    • TTL: Hur länge servern ska cacha information. Standardinställningen är 1 timme.
  6. Välj Lägg till post för att spara din nya CAA-post.

Relaterade steg

• Bristen på CAA-poster medger normal utfärdande av obegränsat certifikat och närvaron av en enda tom utfärdande- tagg förhindrar all utfärdande av certifikat.
  • Ta bort eller lägg till en CAA-post när som helst.