Ändra eller avbryt mitt köp av mobilappbutik

Om du har köpt en produkt eller prenumeration från din mobilappbutik hanteras din kostnadsfria provperiod och prenumerationsfakturering av Apple App Store eller Google Play. Du kan se dina köpta produkter på sidan Mina produkter eller i GoDaddy-mobilappen , men eventuella ändringar eller avbeställningar måste göras via den mobilappbutik där du köpte produkten eller prenumerationen.

OBS! Webbplatser som du har köpt via Apple App Store visas inte i Mina produkter . Använd mobilappen GoDaddy för att redigera webbplatsen eller använd telefonens appbutik för att hantera din prenumeration.

För mer information om hur du ändrar eller avbeställer produkter i App Store, använd länkarna nedan: