Ändra domänen i WordPress

Du kan ändra domänen på din WordPress-webbplats om din domän eller värdkonfiguration ändras. Du har två alternativ när du ändrar domänen i WordPress:

• Ring vårt supportnummer så kan en av våra experter göra det åt dig mot en avgift.
  • Gör det själv enligt anvisningarna i tabellerna nedan.

Premiumsupport för WordPress

Våra supportexperter kan utföra följande tjänster åt dig mot en avgift:

• Ändra domänen i WordPress
  • Utför en sökning och ersätt den för att uppdatera alla länkar så att de använder en ny domän för att säkerställa webbplatsens funktionalitet

Gör det själv

Om du vill ändra din domän i WordPress följer du stegen som gäller för din situation.

För att göra det själv, se ett av dessa steg Svårighetsgrad
Ändra en domän i WordPress Bas
Hitta och ersätt med ett WordPress-insticksprogram Medel