Ändra din webbplatsbakgrund i WordPress

Du kan använda WordPress-redigeraren för att anpassa webbplatsens bakgrund.

1. Logga in på WordPress.
  2. Klicka på Utseende från kontrollpanelen på vänster sida av skärmen.
  3. Klicka på Anpassa .
  4. Klicka på Bakgrundsbild , beroende på vilka teman du kan anpassa.
  5. Om det redan finns en bakgrundsbild klickar du på Ändra bild . Om det inte redan finns en bakgrundsbild klickar du på Välj bild .
  6. Klicka på den bild du vill ha i bakgrunden på din webbplats.
  7. Klicka på Välj bild i nedre högra hörnet.

OBS! Bilden visas nu som webbplatsens bakgrund. Du kan även anpassa hur bakgrunden ska visas, till exempel att konfigurera att den ska upprepas eller ha en specifik position.

8. Klicka på Spara och publicera längst upp till vänster på sidan.
  9. Klicka på X längst upp till vänster på sidan för att gå tillbaka till kontrollpanelen .