Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Ändra bilddimensioner i WordPress

Om du har en bild som inte har önskad storlek på din sida eller ditt inlägg måste den ändras.

  1. Klicka på Sidor eller inlägg beroende på vilka du vill redigera.
  2. Klicka på redigera under sidan eller inläggstiteln.
  3. Klicka på knappen Lägg till media.
  4. Välj den bild du vill infoga.
  5. Under Inställningar för att visa bilagor till höger väljer du önskad storlek i listrutan Storlek.
  6. Klicka på knappen Infoga i sida.

Du har nu uppdaterat storleken på bilden du arbetar med.

Mer information:


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.