Ändra bevakning till ett annat domännamn

Du kan ändra din domänbevakningstjänst till ett annat domännamn så länge bevakningen förblir aktiv. Domänbevakningar förblir aktiva tills de fångar upp ett domännamn eller om du avbeställer dem manuellt.

Om du inte har konfigurerat en bevakning ännu, se

för mer information.

1. Logga in på din Mina Produkter-sida.
  2. Klicka på fliken Mina produkter om du inte kommer dit direkt:
  3. Fliken Mina produkter

4. Klicka på Hantera alla:
  5. Hantera alla

6. Gå till menyn Köp / Sälj och välj Bevakningar och Övervakning .
  7. Klicka på det domännamn du vill ändra.
  8. Klicka på Ändra domännamn och ange det nya domännamnet.
  9. Läs Avtal om domännamnsbeställning och övervakning , välj Jag har läst och godkänner ... och klicka sedan på Nästa .
  10. Bekräfta Kontaktuppgifter.
  11. Klicka på OK.