Ändra bakgrundsfärg för temat i WordPress

Du kan ändra bakgrundsfärgen på en WordPress-webbplats genom att ändra CSS.

  1. Lägg till ett underordnat tema innan du ändrar ett Wordpress-tema.
  2. Logga in på WordPress.
  3. Gå till Utseende > Redigera.
  4. Öppna CSS för att ändra bakgrundsfärg. Nedan visas en exempelkod:

            .site {
                background-color: #XXXXXX;
            }
    • .site är css-klassen för hela webbplatsen.
    • XXXXXX är hexkoden för färgen du vill använda.
  5. Klicka på Uppdatera fil.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.