Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Aktivera rot- eller adminåtkomst till min Gen 4-server

Så här aktiverar du rotåtkomst (sudo eller substitut / superanvändare) till din hanterade eller fullständigt hanterade Generation 4 VPS eller Dedikerade server. Du kanske behöver den här typen av åtkomst för att installera program eller göra ändringar på hög nivå i din serverkonfiguration.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter och sedan på Hantera bredvid den Generation 4-server som du vill använda.
  3. I kontots kontrollpanel väljer du Inställningar högst upp på sidan.
    välj inställningar
  4. I Access avsnittet bredvid Admin Access klicka på Hantera.
  5. Välj Aktivera adminåtkomst (rotkonto med sudo-åtkomst) och klicka sedan på Spara. Adminåtkomst är nu aktiverad i avsnittet Inställningar.