Aktivera rot- eller adminåtkomst till din Generation 4-server

Följ de här anvisningarna för att aktivera rotåtkomst (sudu eller substitute/super user) till din hanterade eller fullständigt hanterade server. Du kan behöva den här åtkomsten för att installera program eller göra avancerade ändringar i din serverkonfiguration.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter och sedan på Hantera bredvid den server som du vill använda.
  3. Klicka på Hantera bredvid Adminåtkomst i avsnittet Inställningar.
  4. Välj Aktivera adminåtkomst (rotkonto med sudo-åtkomst) och klicka sedan på Spara. Adminåtkomst är nu aktiverad i avsnittet Inställningar.