Aktivera felsökningsfel i WordPress

Om du ställer in WP_DEBUG på true i din wp-config.php aktiveras felsökningsläget i hela WordPress. Detta gör att alla PHP-fel, varningar och meddelanden visas.

Det rekommenderas starkt att WP_DEBUG och WP_DEBUG_LOG ställs in på true under utveckling för att fånga upp fel som annars inte skulle kunna visas när de är falska . Detta är särskilt användbart under utvecklingen av anpassade moduler eftersom css / js för den aktuella layouten uppdateras för varje sidläsning istället för att cachas eftersom den är som standard.

Du kan titta på ett kort videoklipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

1. Redigera wp-config.php för din webbplats. ( cPanel / Plesk / Webb & Klassisk / Hanterad WordPress / VPS )
  2. Ändra
    define ('WP_DEBUG', false);
    to
    define ('WP_DEBUG', true);
  3. På följande rad skriver du
    define ('WP_DEBUG_LOG', true);
  4. Spara ändringarna.
  5. Använd en webbläsare och besök din webbplats för att utlösa felsökningsloggen.
  6. Öppna /wp-content/debug.log med redigeraren för ditt värdkonto.
  7. Granska innehållet i felsökningsloggen för att identifiera problemet med ett specifikt insticksprogram, tema eller konfigurationsalternativ som kan orsaka ett problem.

OBS! För Hanterade WordPress Pro- planer inaktiverar CDN (innehåll för leverans av nätverk) helt och hållet WP_DEBUG till true för att hjälpa till med felsökning av webbplatsen. Du kan återaktivera CDN genom att ställa in WP_DEBUG på false .

När du är klar med utvecklingen eller felsökningen bör du ställa in WP_DEBUG och WP_DEBUG_LOG på false och sedan ta bort filen debug.log.