Aktivera DNSSEC på min domän

Lägg till ett extra säkerhetslager i dina domäner genom att uppgradera till Premium DNS och aktivera DNSSEC, Domain Name Security Extensions. Den extra säkerheten läggs till genom att bifoga DS-poster (digital signatur) till domänens DNS-information. GoDaddy hanterar automatiskt DS-poster för din domän när domänen använder GoDaddy-namnservrar. Om din domän är inställd på namnservrar från tredje part och du använder självhanterad DNSSEC måste du manuellt lägga till en DS-post för DNSSEC.

1. Logga in på ditt GoDaddy domänkontrollcenter . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS för att komma åt din zonfil.
  4. Välj DNSSEC frånmer menyikon Meny Mer .
    välj sekundär dns
  5. Under Aktiverad väljer du . Du kan inte använda både DNSSEC och Sekundär DNS med samma domännamn.
  6. Ange din e-postadress i fältet E-postnyckel ändra meddelanden till:.
  7. Välj Tillämpa för att spara dina ändringar.

Vi hanterar alla dina DNSSEC-inställningar åt dig när den är aktiverad, så du behöver inte göra något mer. Det kan ta upp till 48 timmar innan dina DNSSEC-inställningar börjar gälla globalt.