Aktivera eller inaktivera DNSSEC

DNSSEC (Domain Name Security Extensions) använder digitala signaturer för att verifiera ursprunget för din DNS på internet och lägga till extra säkerhet för din domäner . Alla konton har 5 gratis DNSSEC-krediter och varje kredit kan tillämpas på en domän med GoDaddy-namnservrar. För att skydda fler domäner kan du uppgradera till Premium DNS för ytterligare DNSSEC-krediter. Vi hanterar alla dina DNSSEC-inställningar för domäner med namnservrar för GoDaddy. Om din domän inte använder GoDaddy-namnservrar måste du lägga till DS-poster manuellt .

1. Logga in på din GoDaddy-domänportfölj. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj en enskild domän för att komma till sidan Domäninställningar .
    välj en enda domän
  3. Välj DNS och sedan DNSSEC.
    välj fliken dnssec
  4. Välj det alternativ som matchar din vy.
    1. Välj Aktivera DNSSEC .
    2. Ange din e-postadress. Det är hit vi skickar meddelanden om nyckeländringar.
    3. Välj Spara för att tillämpa ändringarna. Vi aktiverar DNSSEC omedelbart, men det kan ta upp till 90 minuter innan ditt konto visas.
    4. (Valfritt) Om din domän använder GoDaddy-namnservrar men inte är registrerad på GoDaddy måste du väljaskärmdump av kopieringsikonen för kopiering av dns-poster Kopiera DS-posten och ange sedan DS-posterna hos din domänregistrator .
    1. Välj Stäng av DNSSEC .
    2. Välj Ta bort . Vi stänger av DNSSEC omedelbart, men det kan ta upp till 90 minuter innan ditt konto visas.

De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme men kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.

Relaterat steg

• Om du inte använder GoDaddy-namnservrar kan du manuellt lägga till dina egna DS-poster .
    • Säkra din webbplats ytterligare med SSL och webbplatssäkerhet.