Aktivera DNSSEC i mitt Premium DNS-konto

DNSSEC (Domain Name Security Extensions) lägger till ett extra lager säkerhet i dina domäner genom att bifoga DS-poster (digital signatur) till deras DNS-information. När du har uppgraderat till Premium DNS kan du aktivera DNSSEC i ditt konto. Om du använder självhanterad DNSSEC kan du lägga till en DS-post manuellt i ditt konto.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Gå till Ytterligare inställningar och välj Hantera DNS.
  4. Under Avancerade funktioner väljer du DNSSEC .
  5. Under Aktiverad väljer du . Du kan inte använda både DNSSEC och Sekundär DNS med samma domännamn.
  6. Ange din e-postadress i fältet E-postnyckel ändra meddelanden till:.
  7. Välj Tillämpa för att spara dina ändringar.

Vi hanterar alla dina DNSSEC-inställningar åt dig när den är aktiverad, så du behöver inte vidta några fler åtgärder.

Relaterat steg

Mer information

• Vissa domäner, såsom ccTLD , har inte stöd för DNSSEC.
  • Vi rekommenderar att du aktiverar tvåstegsverifiering för att skydda ditt GoDaddy-konto.