Lägg till min Microsoft 365-e-postadress i Outlook på Android

Steg 3 i serien Konfigurera mitt Microsoft 365-konto.

Lägg till ditt Microsoft 365-e-postkonto i Outlook för Android. Du kan skicka och ta emot e-post från mobilen när du är på språng.

Den här videon är en del av instruktionsvideor för inställning av e-post .

Obligatoriskt: Innan du fortsätter måste du se till att du har Outlook-appen. Om du vill hämta Outlook använder du telefonens kamera för att skanna den här QR-koden.
qr-kod för nedladdning av Microsoft Outlook-appen
  1. Öppna Outlook.
    Outlook-blått kuvert med en vit O
  2. Tryck påKonto-menyikon Outlook-app för Android på kontomenyn och sedan påKugghjulsknapp Inställningar . Om du är en ny användare trycker du på LÄGG TILL KONTO och går vidare till steg 4.
  3. Tryck på LÄGG TILL MAILKONTO och sedan på Lägg till ett e-postkonto .
    Lägg till ett e-postkonto
  4. Ange din Microsoft 365-e-postadress och tryck på Fortsätt .
    • Du kan få en sida Konton hittade . Om den e-postadress som du ställer in visas i listan trycker du på kryssrutan bredvid den och sedan på Fortsätt . Annars trycker du på HOPPA OVER DENA KONTOER .
  5. Ange ditt Microsoft 365-lösenord och tryck på Logga in . Du kan behöva välja din kontotyp som Arbete eller Skola , inte Privatperson , för att fortsätta.
    Ange lösenord för e-post och logga in
  6. Om din administratör har aktiverat multifaktorautentisering (MFA) ska du verifiera ditt konto eller konfigurera Authenticator-appen .
  7. Om det här är ditt första e-postkonto på Outlook för Android får du frågan om du vill lägga till ytterligare ett konto. Tryck på KAN SENARE för att gå till din Outlook-inkorg. Om detta inte är ditt första konto kommer du tillbaka till inställningssidan.
    Lägg till ytterligare ett konto på Android

Ditt Microsoft 365-e-postmeddelande finns nu i din Outlook för Android och du är redo att börja!