Vad är min webbplats rotkatalog i mitt Linux-värdtjänstkonto?

Rotkatalogen för din webbplats innehåller innehållet som laddas när besökare skriver ditt domännamn i en webbläsare. Du måste till exempel lägga din indexfil i webbplatsens rotkatalog så att besökare kan se din webbplats. Webbplatsrelaterade program kan också behöva känna till din webbplats rotkatalog.

För ditt primära domännamn är webbplatsens rotkatalog / public_html .

För tilläggsdomäner och underdomännamn följer du dessa steg för att hitta rotkatalogen:

1. Gå till ditt GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel klickar du på cPanel-admin.
  4. I cPanel startsidan i Domäner klickar du antingen underdomäner eller Addon domäner.
  5. I Ändra Addon domän eller Ändra en underdomän avsnitt visas rotkatalogen under Document Root.