Visa mina databasuppgifter i Plesk-värdtjänster

När du har skapat din databas, kan du se detaljerna, inklusive värdnamnet, i kontrollpanelen.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  4. Klicka på Plesk Admin .
  5. Klicka på Databaser.

Då visas detaljerna för databasen, inklusive värdnamnet (Databasserver) och användarna.

Varning: Inkludera inte porten som följer IP-adressen för dina MySQL-databaser. Om din databasserver till exempel är 1.1.1.1:3306 använder du 1.1.1.1 som databasens värdnamn.

Om du inte kan logga in på din databas, återställ något av databasanvändarens lösenord genom att gå till fliken Användare. Där klickar du på önskat användarnamn, återställer lösenordet och klickar på OK.