Visa eller byt PHP-version

Ditt cPanel-konto visar sin PHP-version på hemsidan.

  1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  4. I delen Programvara/tjänster, klicka på Välj PHP-version.

    Den aktuella PHP-versionen visas.

Om du vill byta version, markera önskad version i menyn PHP-version och klicka på Ställ in som nuvarande.

Om du vill manuellt välja tillgängliga PHP-moduler till ditt konto, välj 5.4 istället för inbyggd (5.4).


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.