Visa eller ändra PHP-versionen för mina Linux-värdtjänster

Du hittar den aktiva PHP-versionen för dina Linux-värdtjänster i kontots kontrollpanel. Det är en god idé att hålla PHP uppdaterat till den senaste versionen för säkerhetsuppdateringar och förbättrad prestanda.

1. Gå till ditt GoDaddy produktsida.
  2. Under Värdtjänster för webbhotell intill det Linux-värdtjänstkonto du vill använda, väljer du Hantera.
    klicka på hantera
  3. Gå till kontots Kontrollpanel, avsnittet Inställningar, och välj Server.
    välj server
  4. För att ändra PHP-version väljer du Hantera bredvid PHP-version.
  5. Välj en annan PHP-version från listan och skriv sedan update i fältet Skriv 'update' för att bekräfta.
  6. Välj Spara ändringar.