Visa dolda filer i mitt Linux-värdtjänstkonto

Du kan ändra din cPanel-katalog så att den visar dolda filer eller punkter som är filer som inte visas i Filhanteraren. De kallas dolda filer eller punkter på grund av "." i början av filnamnet, t.ex. .htaccess eller .user.ini.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Under Värdtjänster för webbhotell intill det Linux-värdtjänstkonto du vill använda, väljer du Hantera.
    klicka på hantera
  3. Gå till kontots kontrollpanel och välj Filhanterare .
    Klicka på filhanteraren
  4. I cPanel-filhanteraren väljer du Inställningar i det övre högra hörnet.
  5. I listan Inställningar väljer du Webbrot (public_html eller www) och väljer Visa dolda filer (dotfiles) .
    Välj inställningar
  6. Välj Spara.