Visa databasdetaljer med delade värdtjänstkonton

När du har skapat din databas, kan du se detaljerna, inklusive värdnamnet, i kontrollpanelen.

1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  4. Klicka på Databaser.

Då visas detaljerna för databasen, inklusive värdnamnet (Databasserver) och användarna.

Ta inte med porten efter IP-adressen för dina MySQL-databaser. Om din databasserver exempelvis är 1.1.1.1:3306, använd 1.1.1.1 som värdnamn för databasen.

Om du inte kan logga in på din databas, återställ något av databasanvändarens lösenord genom att gå till fliken Användare. Där klickar du på önskat användarnamn, återställer lösenordet och klickar på OK.