Vilka webbläsare fungerar med mina produkter?

Du vill att dina webbplatser och program ska se bra ut på så många webbläsare för stationära datorer, surfplattor och mobiler som möjligt. Webbplatser som är byggda med Websites + Marketing är redan lyhörda, vilket innebär att de automatiskt anpassas till valfri skärmstorlek. Många webbplatser som använder WordPress är också lyhörda.

Nedan listas de webbläsare som vi gör och inte har stöd för. I samtliga fall måste JavaScript, cookies och TLS 1.2 vara aktiverade.

Fullt stöd

Din webbplats kommer att se ut som du designade den på den senaste stora versionen av någon av dessa webbläsare. Om det finns ett fel åtgärdar vi det.

Datorwebbläsare:

• Google Chrome.
  • Microsoft Edge.
  • Mozilla Firefox.
  • Safari.

Mobilwebbläsare:

• Chrome (Android eller iOS).
  • Microsoft Edge (Android eller iOS).
  • Safari (iOS).

OBS! Om du har problem med att visa din webbplats eller något av dina program kan du rensa webbläsarens cache. Mer information finns iRensa min webbläsares cache .

Ej stöds

Din webbplats kan visas som du skapade den, eller kanske den inte fungerar. Upplevelsen för dina besökare är oförutsägbar. Om det finns fel kommer vi inte att lägga ner resurser på att åtgärda dem.

Datorwebbläsare:

• Google Chrome, tidigare större versioner.
  • Microsoft Edge äldre och tidigare stora versioner av Edge Chromium.
  • Internet Explorer (ersatt av Microsoft Edge).
  • Mozilla Firefox, tidigare stora versioner.
  • Safari, tidigare stora utgåvor.
  • Alla andra webbläsare som inte anges ovan.

Mobilwebbläsare:

• Tidigare större versioner av Chrome (Android eller iOS), Safari (iOS) och Microsoft Edge (Android eller iOS).
  • Mobilwebbläsare på tidigare versioner av Android eller iOS.
  • Internet Explorer (Windows Mobile, Android eller iOS). (Ersatt av Microsoft Edge.)
  • Opera Mini (Android eller iOS).
  • Andra mobilwebbläsare som inte anges ovan.