Vilka webbläsare fungerar med dina produkter?

Vi vill att våra webbplatser och program ska ha det perfekta antalet pixlar på de vanligast förekommande kombinationerna av webbläsare och operativsystem för både stationära datorer och mobila enheter, och vi vill att de åtminstone ska vara funktionella i så många andra kombinationer som möjligt.

OBS! I samtliga fall måste JavaScript, cookies och TLS 1.0+ vara aktiverade.

För att du ska kunna få en så bra upplevelse som möjligt när du använder vår webbplats och våra program har vi fyra olika nivåer av webbläsarstöd:

• Fullständigt stöd – Perfekt antal pixlar som visas exakt så som vi hade tänkt oss.
  • Funktionellt stöd – Kan användas med alla funktioner som stöds, men de kan visas på oavsiktliga sätt.
  • Tillgänglighet – De flesta funktioner kan användas men de kan visas och uppträda på oavsiktligt sätt.
  • Blockerad – Går inte att komma åt om du inte uppgraderar till en webbläsare som stöds.

Webbläsare för stationära datorer

Fullständigt stöd

Vi rekommenderar att du använder en webbläsare med fullständigt stöd vilket inkluderar de senaste versionerna av följande:

• Microsoft Internet Explorer®
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox®
  • Safari®

Funktionellt stöd

Vi erbjuder funktionellt stöd för följande webbläsare:

• Internet Explorer, tidigare huvudversioner högre än eller lika med 10

OBS! Om du använder Windows XP med Internet Explorer 7 kan du få en varning om säkerhetscertifikat. I sådana fall rekommenderar vi att du uppgraderar till den senaste versionen av Internet Explorer.

• Chrome, tidigare huvudversion
  • Firefox, tidigare huvudversion
  • Safari iPad® på senaste iOS

Tillgänglighetsstöd

Vi erbjuder tillgänglighetsstöd för följande webbläsare:

• Webbläsare på mobila enheter, inklusive Safari och Android-webbläsaren på Android
  • Andra webbläsare för stationära datorer som inte finns med på listan

Spärrad

Vi låter inte användare komma åt vår webbplats från följande webbläsare:

• Internet Explorer 7

Mobilwebbläsare

Följande webbläsarstandarder gäller enbart för webbplatser som har specialdesignats för mobilenheter. Exempelvis m.godaddy.com.

Fullständigt stöd

Vi rekommenderar att du använder en webbläsare med fullständigt stöd vilket inkluderar de senaste versionerna av följande:

• Android-webbläsare på den senaste versionen av Android
  • Safari på den senaste versionen av iOS

Funktionellt stöd

Vi erbjuder funktionellt stöd för följande mobilwebbläsare:

• Chrome och Opera Mini på Android
  • Chrome på iOS
  • Opera Mini på alla enheter som kan köra Opera Mini
  • Internet Explorer på Windows Mobile

Tillgänglighetsstöd

Vi erbjuder tillgänglighet för mobilwebbläsare som inte har tagits upp på listan tidigare.

OBS! Du hittar en lista över webbläsare och enheter som fungerar med SSL-certifikat som du köper genom oss så att dina användare kan använda dem på

OBS! Om du har problem med att visa vår webbplats eller något av våra program kan du försöka att rensa webbläsarens cacheminne. Mer information finns i