Vilka sidor krävs för att använda WooCommerce?

När du först installerar WooCommerce på din webbplats skapar installationsguiden ett antal sidor som krävs för att din onlinebutik ska fungera. Dessa sidor är:

• Handla: det här är den sida som dina produkter läggs till automatiskt när de har skapats. Det innehåller inget innehåll.
  • Kundvagn: på den här sidan kan dina kunder se sin kundvagn och göra ändringar i sista minuten. Det inkluderar[woocommerce_cart] kortkod.
  • Till kassan: det här är den sida som dina kunder kan se och lägga till mer information om hur de slutför ordern (t.ex. leveransadress och fortsätt också med betalningen). Det kräver[woocommerce_checkout] kortkod.
  • Mitt konto: det här är kundens kontosida som visar information relaterad till deras konto, beställningar och annan viktig information. Det kräver[woocommerce_my_account] kortkod.

Alla sidorna ovan genereras automatiskt av WooCommerce och bör vara kompatibla med majoriteten av WordPress-teman, även om de inte har optimerats specifikt för WooCommerce. Även om det här är standardalternativen som ställs in av insticksprogrammet när du går igenom installationsguiden, kan du även skapa och ställa in dina egna sidor också.

OBS! Om du ställer in varukorgen, kassan och Mitt konto på samma sida kan det leda till felaktiga omdirigeringar och en fungerande betalningsgatewayfunktion före WooCommerce 3.7-versionen.

Specifikt för butiksidan är det viktigt att veta att den fungerar som en platshållare för ett postarkiv med produkter. Det beror på att det är möjligt att det visas annorlunda än resten av de genererade sidorna.

Shop-sidan ska vara kompatibel med alla teman, även de som inte är särskilt utformade för att använda WooCommerce. Men om du använder ett anpassat tema / underordnat tema eller om din webbplats kör en version av WooCommerce före 3.3x kan du läsa den här guiden för mer information om hur du kan gå vidare: Kompatibilitet med tredje part / anpassad / icke-WC