Hanterad WordPress e-handel Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Skapa saknade WooCommerce-sidor

Du kan enkelt skapa eventuella WooCommerce-sidor som saknas med installationsverktyget för WooCommerce-sidan. Det här verktyget skapar sidorna Butik, Kundvagn, Till kassan och Mitt konto om de saknas.

  1. Logga in på WordPress.
  2. Välj WooCommerce i menyn till vänster för att expandera.
  3. Välj Status .
  4. Välj Verktyg .
  5. Rulla nedåt tills Skapa standardsidor för WooCommerce visas .
  6. Klicka på knappen Skapa sidor.

Relaterade steg

Mer information