Vidarebefordra min Office 365-e-postadress till ett annat e-postkonto

Skapa en adress för vidarebefordran så att inkommande Outlook-meddelanden skickas till ett annat e-postkonto, såsom Gmail eller Yahoo. Du kan spara tid genom att slippa kontrollera flera e-postkonton.

Obligatoriskt: Om du vill vidarebefordra e-post till en adress utanför din organisation, måste du först redigera policyn för ditt filter för utgående skräppost. Annars kommer din externa vidarebefordran av e-post inte att fungera.

Du kan titta på ett kort videoklipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

1. Logga in på Outlook på webben. Använd din Office 365-e-postadress och -lösenord (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj Kugghjulsknappen för inställningar Inställningar > Visa alla Outlook-inställningar högst upp till höger.
  3. Välj Mail > Vidarebefordran.
    Vidarebefordran
  4. Markera kryssrutan för att aktivera vidarebefordran och ange den e-postadress som du vill ska ta emot vidarebefordrade e-postmeddelanden.
    Aktivera vidarebefordran och ange e-postadressen
  5. Markera kryssrutan för att spara en kopia av vidarebefordrade meddelanden för att behålla kopior av inkommande e-post i Outlook-inkorgen. Om du inte markerar kryssrutan tas meddelandet bort från ditt Outlook-konto när det har vidarebefordrats.

6. Välj Spara. E-postmeddelanden som skickas till ditt Outlook-konto kommer nu att vidarebefordras till den inkorg du har valt.

Visa mig