Aktivera vidarebefordran av extern e-post

Som en säkerhetsåtgärd kan du som standard inte vidarebefordra e-post till externa adresser. Du måste först aktivera vidarebefordran av extern e-post innan du kan vidarebefordra Microsoft 365-e-post till ett annat konto .

Obligatoriskt: Du behöver administratörsbehörighet för att aktivera extern vidarebefordran av e-post så att dina användare kan vidarebefordra e-post till konton utanför din organisation (t.ex. deras personliga e-postkonton). Mer information finns i administratörsroller från Microsoft.
  1. Logga in på din E-post och Office-kontrollpanel.
  2. Välj Admin > Vidarebefordran av e-post .
    Spara en kopia av kryssrutan för vidarebefordran
  3. Välj Status för vidarebefordran .
  4. Aktivera reglaget under ditt domännamn.
    Reglaget för extern vidarebefordran av e-post har aktiverats
  5. När laddningen är klar väljer du Stäng för att stänga fönstret. Du kan nu vidarebefordra ditt e-postmeddelande till externa adresser.

Gå tillbaka till den här sidan för att hantera e-postvidarebefordran för dina användare, inklusive att lägga till,Pennknapp redigera, ellerPapperskorgsknapp ta bort en vidarebefordringsadress.

Relaterat steg

• Skapa inkorgsregler för att automatiskt flytta inkommande meddelanden till en viss mapp eller tilldela en viktighetsnivå. Läs mer från Microsoft .