Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Aktivera vidarebefordran av extern e-post

OBS! Vi arbetar på att lösa ett problem med vidarebefordran av e-post. Om du får ett felmeddelande när du försöker konfigurera extern vidarebefordran enligt anvisningarna i E-post & Office-kontrollpanel , vänta en timme och försök igen. Eller följ stegen på fliken Microsoft 365 Defender .

Som säkerhetsåtgärd kan du som standard inte vidarebefordra e-post till konton utanför din organisation . En administratör måste aktivera vidarebefordran av extern e-post innan du kan vidarebefordra e-post från Microsoft 365 till ett annat konto. Lär dig mer om adminroller från Microsoft.

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Välj Admin och sedan Vidarebefordran av e-post .
    Spara en kopia av kryssrutan för vidarebefordran
  3. Välj Status för vidarebefordran .
  4. Aktivera reglaget under ditt domännamn.
    Växla för extern vidarebefordran av e-post aktiverad
  5. När det är laddat väljer du Stäng . Du kan nu vidarebefordra ditt e-postmeddelande till externa adresser.

Gå tillbaka till den här sidan för att hantera vidarebefordran av e-post för dina användare, inklusive att lägga till,Pennknapp redigera, ellerPapperskorgsknapp ta bort en vidarebefordringsadress.

Om du har problem med att aktivera extern vidarebefordran i kontrollpanelen, följ dessa steg för att redigera din policy för utgående skräppostfilter istället.

1. Logga in på Microsoft 365 Defender med din administratörs-e-postadress och lösenord.
  2. Välj Utgående policy mot spam (standard) .
    Utgående policy mot skräppost
  3. Välj Redigera skyddsinställningar i den högra panelen.
    Redigera skyddsinställningar
  4. Under Regler för automatisk vidarebefordran väljer du På - Vidarebefordran är aktiverad i listan.
    På - Vidarebefordran är aktiverat valt från den nedrullningsbara listan
  5. Välj Spara . Du kan nu vidarebefordra ditt e-postmeddelande till externa adresser.

Relaterat steg

• Skapa inkorgsregler för att automatiskt flytta inkommande meddelanden till en viss mapp eller tilldela en viktighetsnivå. Läs mer från Microsoft .