Vidarebefordra e-post till en annan e-postadress

Du kan vidarebefordra inkommande Office 365-meddelanden till en annan e-postadress. Det innebär att de e-postmeddelanden som skickas till din Office 365-inbox automatiskt skickas vidare till en annan e-postadress.

1. Logga in på din Microsoft Office 365-portal. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Klicka på Klicka på Inställningar (Inställningar längst upp till höger).
  3. Gå ned till Dina appinställningar under Inställningar och klicka på E-post.
    Klicka på E-post
  4. Hitta Konton i panelen till vänster. Klicka för att öppna om den är minimerad. Välj Vidarebefordran.
    Välj Vidarebefordran under Konton.
    Obligatoriskt
    :
    Om du inte ser alternativet Vidarebefordran under Konton är det inte säkert att ditt konto stöder vidarebefordran av e-post. Kontakta administratören för e-post.
  5. Välj Starta vidarebefordran.
    Välj Starta vidarebefordran.
  6. Ange den e-postadress som du vill att inkommande Office 365-meddelanden ska skickas till under Vidarebefordra min e-post till.
  7. Markera Spara en kopia av vidarebefordrade meddelanden för att behålla kopior av inkommande e-post i Office 365-inkorgen.
    Varning: Om du inte markerar den här kryssrutan kommer e-postmeddelanden tas bort från ditt Office 365-konto när de har vidarebefordrats.
  8. Klicka på Klicka på Spara.Spara längst upp på skärmen.