Vidarebefordra e-post från en annan inkorg till Office 365

Om du vidarebefordrar dina e-postmeddelanden till ditt Microsoft 365-e-postkonto beror på vilka alternativ som finns i din befintliga e-posttjänst. ( Vad är vidarebefordran av e-post? )

Du kan titta på ett kort videoklipp av den här uppgiften längre ner på sidan.

Om din e-posttjänst stöder vidarebefordran av e-post finns det troligtvis ett alternativ för inställningar eller egenskaper som låter dig konfigurera vidarebefordran av e-post. Välj det alternativet och ange din Microsoft 365-e-postadress som den adress du vill vidarebefordra dina e-postmeddelanden.

Om du inte kan hitta en inställning för vidarebefordran av e-post ber du din nuvarande leverantör av e-posttjänster att vidarebefordra ditt e-postmeddelande till ditt nya e-postkonto, även kallat mail relay .

Här är några tips från andra e-postleverantörer:

Visa mig