Verifiera vilken butik som debiterar mig

Du kan logga in på ditt GoDaddy-konto för att se om du debiteras av GoDaddy, Apple App Store eller Google Play.

Från din webbläsare

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Välj din produkt för att utöka den.

OBS! Webbplatser som du har köpt via Apple App Store visas inte i Mina produkter . Redigera webbplatsen med GoDaddy-mobilappen eller använd din smartenhets appbutik för att hantera din prenumeration.

3. Om du ser Apple eller Android i produktbeskrivningen kan du hantera din prenumeration ytterligare via tillhörande appbutik för din telefon.
    Visa smartline-prenumerationer

Från din smartphone

För prenumerationer som köps via en mobilappbutik som Apple App Store eller Google Play använder du länkarna nedan för att lära dig hur du kommer åt dina prenumerationer från din telefon.