Vem kan jag ringa för hjälp med mitt säljarkonto?

När du har klickat på länken Konfigurera i ditt konto ska alla supportfrågor beträffande ditt säljarkonto hanteras av din säljkontoleverantör.

First Data ™: (855) 853-8333 (För Standard Merchant-konton köpt efter 1 oktober 2012).
Chase Paymentech®: (800) 453-3282 (För Standard Merchant-konton köpt före 1 oktober 2012).

FrontStream Payments®: (800) 687-8505
Intuit QuickBooks Merchant Service : Support för QuickBooks-betalningar .