Växla mitt Microsoft 365-konto till Exchange i Outlook 2016 (Mac)

Om du för närvarande använder Microsoft 365 som POP eller IMAP byter du det till ett Exchange-konto. Detta säkerställer att dina data (inklusive e-post, kontakter och kalendrar) förblir anslutna till din e-post och kan återställas från servern. Med Exchange får du dessutom ett säkert, snabbt och pålitligt e-postmeddelande.

Flytta dina data

1. Öppna Outlook .
  2. Från menyraden väljer du Outlook > Inställningar .
    Välj Outlook och sedan Inställningar
  3. Välj Konton .
    Välj Konton
  4. Välj + (plus) > Nytt konto .
    Välj + och välj Nytt konto
  5. OBS! Du kan behöva välja din kontotyp som Arbete / skola för att fortsätta.

6. Ange din e-postadress och Fortsätt .
    Ange din e-postadress och välj Fortsätt
  7. Ange ditt e-postlösenord och Logga in .
    Ange ditt lösenord och välj Logga in
  8. Välj Klar . Om du har mer än ett konto bestämmer du vilket konto du vill ange som standard.
    Välj Klar
  9. Jämför dina konton för att se till att alla dina e-postmeddelanden, mappar, kalendrar, kontakter och all annan information finns. Om data saknas i din e-post kan du dra och släppa din e-post från ditt POP- eller IMAP-konto till ditt Exchange-konto.

När ditt konto har lagts till som Exchange och inga data saknas kan du nu ta bort POP- eller IMAP-kontot.

Ta bort ditt POP / IMAP-konto

1. Från menyraden väljer du Outlook > Inställningar .
    Välj Outlook och sedan Inställningar
  2. Välj Konton .
    Välj Konton
  3. Välj (minus) under det konto du vill ta bort.
    Minustecken
  4. Välj Ta bort .