Växla mina inställningar för domänsekretess

Domäner som registrerats hos GoDaddy aktiveras automatiskt med Sekretesskydd Bas. Det här begränsar synligheten för all domänkontaktinformation i GoDaddys offentliga WHOIS-databas, utom organisation, land och indelning i landet (t.ex. delstat, provins, land). Om du ska verifiera domänägarskap behöver du inte ta bort Sekretesskydd. Lägg istället till en txt-post. Om du väljer att stänga av dina inställningar för domänsekretess kommer alla kontaktuppgifter kopplade till domänen att bli offentliga.

1. Logga in på GoDaddys Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän från listan för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Rulla ned till Sekretessinställningar och välj Stäng av sekretess.

OBS! Om Sekretess redan är inaktiverat för din domän kan du aktivera den genom att välja Sätt på sekretess.

4. Gå igenom ändringarna i hur dina kontaktuppgifter kommer att visas i den offentliga WHOIS-databasen för GoDaddy och välj sedan Fortsätt.
  5. Markera kryssrutan bredvid Jag godkänner att mina kontaktuppgifter visas offentligt i GoDaddys WHOIS-databas. och välj Fortsätt.

OBS! Om du har Ownership Protection på din domän behöver du verifiera din identitet. Vi skickar en verifieringskod via sms eller en autentiseringsapp om du har haft tvåstegsverifiering (2SV) aktiverad i mer än 72 timmar. I annat fall skickar vi ett engångslösenord till e-postadressen som anges hos din domänregistrerare.

Du får bekräftelsen Klart när Sekretess-inställningarna har uppdaterats. Det kan ta upp till 24 timmar innan ändringarna visas helt i GoDaddys WHOIS-databas.

Relaterat steg

• Funderar du på att lägga till mer skydd till ditt domännamn? Du kan uppgradera ditt domänskydd för att säkra dina domäner bättre.