Varför har verifieringskontoret kontaktat mig?

På verifieringskontoret arbetar bedrägeriexperter som granskar transaktioner för att upptäcka misstänkta aktiviteter. Konton kan slumpmässigt väljas ut av verifieringskontoret som en försiktighetsåtgärd för att skydda dig från eventuellt missbruk av antingen din betalningsmetod eller produkter i ditt shoppingkonto.

Verifieringskontoret kan försöka kontakta kunder via telefon eller e-post för att bekräfta nyligen utförda kontoaktiviteter. Det här är en förebyggande åtgärd som vi utför för att skydda dig från bedrägeri och identitetsstöld.

Om ditt konto har valts ut för verifiering kan det spärras tills det har autentiserats. Observera att kundsupporten inte kan åsidosätta denna begäran om verifiering. I handläggningen av ärendet ringer vi upp dig gällande den dokumenthandling som krävs.

• Nästa gång som du loggar in kommer vår säkra webbplats uppmana dig att du laddar upp en skannad kopia av ett myndighetsutfärdat foto-ID av betalningsmetodens kontoinnehavare, till exempel körkort eller pass.
  • Om du inte kan logga in på ditt konto och skicka in den efterfrågade dokumenthandlingen kan du svara på det här e-postmeddelandet från verifieringskontoret och bifoga en skannad bild (mindre än 1 MB). Det kan du även göra om du har problem med att använda uppladdningsformuläret när du har loggat in.
  • När den efterfrågade dokumenthandlingen har mottagits kommer verifieringskontoret att omvärdera statusen på ditt konto. Räkna med att processen tar 24–48 timmar.

Dina uppgifter är säkra hos oss!

Din dokumenthandling skickas direkt till våra bedrägeriexperter och hanteras i en säker miljö.