Var är mina mappar efter migreringen till Microsoft 365?

När vi har migrerat dig från Media Temple Mail eller Workspace Email till Microsoft 365 kanske dina e-postmappar inte visas på samma plats i Microsoft 365. Oroa dig inte - dina e-postmeddelanden och bilagor är säkra och lagras i en arkivpostlåda som heter platsarkivet.

Var hittar jag mitt platsarkiv?

1. Logga in på Microsoft Outlook eller Outlook på webben .
  2. Om du inte ser mapparna Media Temple Mail eller Workspace Email letar du reda på ditt platsarkiv.
    • Om du använder Outlook på webben : Välj inkorgen som heter Platsarkiv - [Ditt visningsnamn] .
      på plats arkiv i Outlook på webben
    • Om du använder Outlook : Välj inkorgen som heter Onlinearkiv på Mac eller Onlinearkiv - [Din e-postadress] i Windows.
      på plats arkiv i Outlook på Mac
      på plats arkiv i utsikten över fönstren

Ditt platsarkiv innehåller dina äldre mappar i Media Temple Mail eller Workspace Email och deras innehåll.

Varför finns mina mappar i ett platsarkiv?

För de flesta kunder flyttar vi dina e-postmeddelanden till en identisk mappstruktur i Microsoft 365. Men om ditt Media Temple Mail- eller Workspace Email-konto överskrider storleksgränsen för Microsoft 365, flyttar vi dina äldre Media Temple Mail- eller Workspace Email-mappar och deras innehåll till ett platsarkiv.

OBS! Du kan flytta eller kopiera meddelanden mellan din primära brevlåda och arkivbrevlådan. Använd verktyget Återställ borttagna objekt för att återställa borttagna objekt från mappen Återställbara objekt i arkivbrevlådan .