Vad är rotkatalogen för min webbplats på mitt cPanel-värdkonto?

Rotkatalogen för din webbplats är det innehåll som laddas när besökare besöker ditt domännamn via en webbläsare. Den mest uppenbara konsekvensen av detta är att du behöver lägga din ”indexfil” i rotkatalogen för din webbplats för att besökare ska kunna se din webbplats.

Webbplatsrelaterade program kan också behöva känna till rotkatalogen till webbplatsen.

Webbplatsens rotkatalog beror på huruvida domännamnet är ditt primära domännamn eller en annan typ.

• Rotkatalogen för ditt primära domännamn är /public_html.
  • Rotkataloger för tilläggsnamn och underdomännamn angavs när de konfigurerades. Du hittar en lista över dem i cPanel genom att följa stegen nedan:
  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Värdtjänster för webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det cPanel-konto du vill använda.
  4. Klicka på cPanel-admin.
  5. I Domäner, klicka på antingen Underdomäner eller Tilläggsdomäner, beroende på vilken typ av domän du använder.

Rotkatalogen visas i fältet Dokumentrot.