Vad är min webbplats rotkatalog i mitt Linux Hosting-konto?

Rotkatalogen på din webbplats innehåller innehållet som laddas när besökare skriver ditt domännamn i en webbläsare. Till exempel måste du sätta din indexfil i din webbplats rotkatalog för besökare att se din webbplats. Webbplatsrelaterade applikationer kan också behöva känna till din webbplats rotkatalog.

För ditt primära domännamn är din webbplats rotkatalog / public_html .

För tilläggsdomän- och underdomännamn, följ dessa steg för att hitta rotkatalogen:

1. Gå till ditt GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. På kontot instrumentbräda , klick cPanel Admin .
  4. På cPanels startsida, i Domäner klicka på endera Underdomäner eller Addon Domains .
  5. I Ändra Addon Domain eller Ändra en underdomän avsnittet visas rotkatalogen nedan Dokumentrot .