Vad är bra som guld?

Good As Gold är GoDaddys betalningsmetod för elektronisk överföring som låter dig överföra pengar direkt mellan ditt bankkonto och vårt och spara ett belopp för framtida köp.

Good As Gold är bra om:

• Du vill inte betala med kreditkort.
  • Du är en internationell kund och den betalningsmetod du föredrar är inte tillgänglig

OBS! Du kan endast bearbeta Good As Gold-beställningar i amerikanska dollar. Om du väljer kontots valuta som antingen GBP eller EUR visas inte Good As Gold som betalningsalternativ. Mer information finns i

.

Good As Gold-avgifter och villkor

• När du sätter upp Good As Gold är minsta insättning $ 100. Efterföljande insättningar måste vara minst $ 5.
  • Banköverföringar på mindre än 1 000 USD får en avgift på 20 USD. Det finns ingen avgift för dessa överföringar större än 1 000 USD.
  • Du kan stänga ditt Good As Gold-konto när som helst, men det tillkommer en avgift på 20 USD för att återbetala dina återstående medel.