Utvärdera webbplatsens prestanda med GTmetrix

Du kan använda GTmetrix för att analysera laddningstiden för din webbplats och använda resultaten för att avgöra hur du kan snabba upp den.

1. Gå till GTmetrix-webbplatsen .
  2. Ange din domän där det står ” Ange URL att analysera
  3. Klicka på Analysera.
  4. Läs avsnittet Prestationsresultat för att se övergripande poäng för din webbplats prestanda.
  5. Gå igenom Page Detaljer avsnittet några detaljerad information om laddningstid, sidstorlek och antal förfrågningar.
  6. Gå igenom fliken PageSpeed och notera eventuella rekommendationer för att utnyttja cachning i webbläsare, skjuta upp parsning av JavaScript, minimera JavaScript eller CSS och optimera bilder.
  7. Gå igenom fliken YSlow och leta efter förslag för att lägga till utgångsrubriker eller gör färre HTTP-förfrågningar på din webbplats.

Nästa steg

• Resultatet kan dra slutsatsen att du kan förbättra webbplatsens hastighet genom att optimera dina bilder .