Använd Vimeo-videor i Websites + Marketing

GoDaddy och Vimeo har samarbetat så att du kan ladda upp dina egna videor direkt till din Websites + Marketing-webbplats.

För mer information om vårt partnerskap, välj en fråga för att se dess svar:

Vad gör GoDaddy + Vimeo-partnerskapet för mig?

Du får tillgång till en rad videomarknadsföringsverktyg för att få din webbplats att se ut och prestera som bäst. Inkluderat i ditt Websites + Marketing-paket får du:

• Möjligheten att enkelt ladda upp videor och lägga till dem direkt på din webbplats.
  • Tillgång till 5 GB videolagring.
  • Tillgång till sekretesskontroller för videospelare och andra anpassningar av spelare som logotyper, märkesfärger och mer.
  • Robust videoanalys för att spåra din videoprestanda.

Om du behöver ytterligare lagringsutrymme eller avancerad anpassning, se Vimeos planer och priser .

Tillbaka till början

Hur mycket kostar det?

För de flesta av våra användare tillkommer ingen extra kostnad. Det ingår gratis på alla Websites + Marketing-webbplatser.

De tre första videorna du laddar upp (upp till 5 GB totalt) läggs till direkt i ditt mediebibliotek. När du har anslutit dina GoDaddy- och Vimeo-konton kan du redigera och konfigurera dina uppladdade videor. Du kan emellertid inte redigera eller konfigurera din video om du inte ansluter dina GoDaddy- och Vimeo-konton .

Du kan när som helst skapa ett nytt Vimeo-konto (ingår gratis på din Websites + Marketing-webbplats) eller ansluta till ett befintligt Vimeo-konto. När du har anslutit kan du ladda upp upp till 10 videor per dag, upp till 500 MB per vecka, upp till totalt 5 GB, beroende på vilket som inträffar först. Du kan även redigera eller konfigurera inställningarna för din videospelare.

Om du behöver ladda upp fler videor per vecka eller fler videor totalt eller vill ha avancerad anpassning kan du uppgradera ditt Vimeo-konto mot en extra kostnad. Se Vimeos planer och priser för ytterligare data på upp till 7 TB och avancerade funktioner som möjligheten att arbeta med dina videor tillsammans, svara på frågor i realtid under livestreaming och mycket mer.

Tillbaka till början

Hur laddar jag upp en video?

För de tre första videoklippen laddar du upp ditt videoklipp i sidhuvudet eller i något avsnitt som tillåter video . Du kan även skapa en anpassad video .

När du vill kan du ansluta till Vimeo med ditt GoDaddy-konto och sedan ladda upp dina videor som tidigare. Om du ansluter ditt GoDaddy-konto till Vimeo kan du ladda upp fler videor och konfigurera videospelaren.

Tillbaka till början

Behöver jag ett annat Vimeo-konto för varje webbplats?

Nej. Alla dina media delas mellan alla dina webbplatser, vare sig det är bilder eller video. Det gör det också enkelt för dig ... du behöver bara logga in på Vimeo en gång med din GoDaddy-information.

Du kan ha andra Vimeo-konton med andra inloggningar, men du kan bara ansluta Vimeo och GoDaddy en gång till ditt GoDaddy-konto.

Om du har mer än ett GoDaddy-konto kommer varje GoDaddy-konto att ha sitt eget motsvarande Vimeo-konto.

Tillbaka till början

Hur kan videor hjälpa mitt företag?

Teknikens framsteg gör videoklipp så enkla och populära att de nästan blivit förväntade. Och av goda skäl: video är ett utmärkt sätt att fånga folks uppmärksamhet och utöka ditt varumärke.

Vi vet att video kan hjälpa din webbplats att prestera bättre genom ökad trafik, engagemang och konverteringar till betalande kunder - vi hör det från småföretagare som berättar för oss hur bra video driver viktiga meddelanden och kopplar dem till sin publik.

Vi är övertygade om att ett partnerskap mellan GoDaddy och Vimeo kommer att vara en stor vinst för dig, inte bara för att Vimeo är ledande inom branschen när det gäller videokvalitet, utan också för att Vimeo tillhandahåller de verktyg du behöver för att till fullo utnyttja kraften i video.

Tillbaka till början