Uppdatera WooCommerce betalningsmetoder

Från WordPress-instrumentpanelen kan du ändra, lägga till eller inaktivera betalningsmetoderna för din WooCommerce-butik.

1. Logga in på WordPress.
  2. I menyn till vänster klickar du på WooCommerce, som utökas och ger ytterligare alternativ.
  3. Klicka på Inställningar i den utökade WooCommerce-menyn.
  4. Klicka på fliken Betalningar högst upp på sidan.
  5. Rulla ner till avsnittet Betalningsmetoder.
  6. Från den här sidan kan du utföra följande:
    • Aktivera eller inaktivera en betalningsmetod genom att växla mellan den i kolumnen Aktiverad.
    • Konfigurera en ny betalningsmetod med hjälp av Set up-knappen i högra kolumnen.
    • Uppdatera inställningarna för en av dina nuvarande betalningsmetoder genom att klicka på knappen Hantera i kolumnen till höger.
  7. Klicka på den blå knappen Spara ändringar längst ner på sidan när du har gjort några ändringar.