Uppdatera mitt Microsoft 365-konto till Exchange i Outlook (Android)

Om du använder Microsoft 365 som POP eller IMAP kan det hända att dina data (inklusive e-post, kontakter och kalendrar) inte är anslutna till ditt e-postmeddelande och kan förloras om du tar bort kontot. För att förhindra eventuell dataförlust och få det säkraste, snabbaste och mest pålitliga e-postmeddelandet byter du ditt POP / IMAP-konto till Exchange.

1. Öppna din Android- Outlook- app. (Har du inte appen? Ladda ned den i Google Play Butik och följ de här stegen för att konfigurera den .)
  2. Tryck på Meny >Kugghjulsknapp Inställningar .
    Tryck till på menyikonen som visar ett hus
  3. Om du är redo att ta bort ditt POP / IMAP-konto trycker du på e-postadressen och bläddrar sedan neråt och trycker på Ta bort konto . Tryck på Ta bort för att bekräfta.
  4. För att lägga till ditt Exchange-konto, tryck på Lägg till e-postkonto > Lägg till ett e-postkonto .
    Lägg till ett e-postkonto
  5. Ange din Microsoft 365-e-postadress och tryck på Fortsätt .
    Ange e-postadress och tryck på Fortsätt
  6. Ange lösenordet till Microsoft 365 och tryck på Logga in. (Du kan behöva välja din kontotyp som arbete eller skola.)
    Ange ditt e-postlösenord och logga in
  7. OBS! Om du har glömt ditt e-postlösenord kan du återställa det så här .

8. Om din administratör har aktiverat multifaktorautentisering (MFA) ska du verifiera ditt konto eller konfigurera Authenticator-appen .
  9. Ditt Microsoft 365-konto visas nu i Inställningarna. Gå till din Inkorg för att kolla din e-post.
    Ditt nya e-postkonto för Microsoft 365 visas i Inställningar

Ditt e-postkonto är nu konfigurerat som ett Exchange-konto!