Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Uppdatera mitt Microsoft 365-konto till Exchange i Outlook (Android)

Om du använder Microsoft 365 som POP eller IMAP kan det hända att dina data (inklusive e-post, kontakter och kalendrar) inte är anslutna till ditt e-postmeddelande och kan förloras om du tar bort kontot. För att förhindra eventuell dataförlust och få det säkraste, snabbaste och mest pålitliga e-postmeddelandet byter du ditt POP / IMAP-konto till Exchange.

1. Öppna din Android- Outlook- app. (Har du inte appen? Ladda ned den i Google Play Butik och följ de här stegen för att konfigurera den .)
  2. Tryck på Meny och sedan påKugghjulsknapp Inställningar .
    Tryck på Meny-ikonen som visar ett hus
  3. Om du är redo att ta bort ditt POP / IMAP-konto trycker du på e-postadressen och bläddrar sedan neråt och trycker på Ta bort konto . Tryck på Ta bort för att bekräfta.
  4. För att lägga till ditt Exchange-konto, tryck på Lägg till e-postkonto och sedan på Lägg till ett e-postkonto .
    Lägg till ett e-postkonto
  5. Ange din Microsoft 365-e-postadress och tryck på Fortsätt .
    Ange e-postadress och tryck på Fortsätt
  6. Ange ditt Microsoft 365-lösenord och tryck på Logga in . (Du kan behöva välja din kontotyp som Arbete eller Skola .)
    Ange e-postlösenordet och logga in
  7. OBS! Om du har glömt ditt e-postlösenord kan du återställa det så här .

8. Om din administratör har aktiverat multifaktorautentisering (MFA) ska du verifiera ditt konto eller konfigurera Authenticator-appen .
  9. Ditt Microsoft 365-konto visas nu i Inställningar . Gå till din inkorg för att kontrollera din e-post.
    Nytt Microsoft 365-e-postkonto visas i Inställningar

Ditt e-postkonto är nu konfigurerat som ett Exchange-konto!