Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Uppdatera mitt Microsoft 365-konto till Exchange i andra klienter

Om du för närvarande använder Microsoft 365 som ett POP- eller IMAP- konto men vill växla till Exchange måste du ändra inställningarna i din e-postklient. Vi rekommenderar att du använder Outlook eller någon av klienterna i den här listan . Men om du använder en annan klient kan följande vägledning hjälpa dig att växla till Exchange-inställningar.

IMAP

Om ditt Microsoft 365-e-postkonto använder IMAP-inställningar synkroniseras saker som e-post och mappar med servern. Andra vanliga e-postobjekt som kalendrar och kontakter synkroniseras vanligtvis inte, så du behöver säkerhetskopiera dem innan du byter. Kontakta din klientleverantör för anvisningar.

POP

Om ditt Microsoft 365-e-postkonto använder POP-inställningar finns saker som e-post, mappar, kalendrar, kontakter och andra objekt bara på klienten och enheten som används för att kontrollera e-post. Innan du växlar till Exchange-inställningar, säkerhetskopiera dessa data för att antingen importera eller referera senare. Kontakta din klientleverantör för anvisningar.

Exchange-inställningar

När du har säkerhetskopierat eller exporterat data efter behov lägger du till ditt e-postkonto till din klient som Exchange. Vissa klienter har inte stöd för att lägga till samma konto två gånger, så du kan behöva ta bort det befintliga POP- eller IMAP-kontot innan du lägger till det som Exchange. Om du tar bort ett e-postkonto kan det leda till förlust av data, så vi rekommenderar starkt att du säkerhetskopierar dina data om du väljer att göra det.

När du har lagt till ditt konto i Exchange som kund kan du importera säkerhetskopierade data om det behövs. Kontakta din klientleverantör för anvisningar.

OBS! Om din klient ber dig att ange dina Exchange-serverinställningar manuellt använder du följande:

E-post : Din Microsoft 365-e-postadress
Lösenord : Ditt Microsoft 365-e-postlösenord
Server : outlook.office365.com (detta krävs)
Domän : Detta kan lämnas tomt
Användarnamn : Din Microsoft 365-e-postadress

Min klient har inte stöd för Exchange

Om din klient inte har stöd för att konfigurera e-post med Exchange rekommenderar vi att du tittar på andra klienter som Outlook, Mail för Mac eller Mail för Windows. Du kan även alltid kontrollera din e-post med Outlook på webben .

Om du vill fortsätta att använda din nuvarande klient kan du använda POP- och IMAP-inställningarna för Microsoft 365. Kom ihåg att Microsoft upphör med grundläggande autentisering 2022, så när den tiden kommer kommer Microsoft 365 POP- och IMAP-inställningarna endast att fungera i klienter som har stöd för modern autentisering (klienter som kan använda multifaktorautentisering (MFA) ).